Een teken van leven....
28 oktober 2010 - Sanur, Indonesië
Hierbij even snel een bevestiging dat alles oke is hier. Indonesie is erg groot en bali is redelijk uit de buurt van de onrust, maar het houdt de mensen wel bezig hier. Gelovigen zeggen dat god vast boos moet zijn op hun land, want anders zou dit niet gebeuren. Ondanks mijn nieuwe geloofsovertuiging, geloof ik nog altijd in de kracht van de natuur!
Wat betreft de kakkerlakken, ik had dus een hele grote gevonden in mijn kast. Uit angst de kast niet meer open gedaan. Toen mijn leraar vertelde dat er vast een hele familie is, durfde ik helemaal niet meer daar te slapen. Na 3 nachten dromen over deze beesten, vandaag met een andere volunteer alles uit mijn kast gehaald en slechts 1 beestje gevonden. Samen alles bekeken en er is geen nest gelukkig. Ik heb 2 raampjes in de badkamer die niet open kunnen en daar zit waarschijnlijk het probleem. Dus nu een soort krijt gekocht om op de grond te smeren zodat ze niet verder lopen. Benieuwd of dit werkt..
Verder is mijn enkel eindelijk hersteld, dus buluh tankis flores here i come ;-)
Nogmaals bedankt voor alle reacties, iedere keer weer een verrassing!
Ik ga nu eten, schrijf snel weer wat nieuws...

Weet niet of ze het daar hebben maar Super Doom spuitbussen. Fantastisch spul, heeft mij door de krekelplaag in Zuid-Afrika geholpen!
Heb btw liever een kakkerlak in mijn kast dan een mega spin in mijn bed!!
Denkelijk hebben ze daar geen huisstofmijten, want die beestjes zitten in al onze nederlandse matrassen Deze mijten zijn onzichtbaar, maar de beestjes zitten er wel. Dus och, zo'n kakkerlakje. Een natuurramp is 100 keer erger. Groetjes